За Вас

ЗА ВАС

ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИМ Е ЗА ВАС!

Вашият успех е мерило за нашият успех.

Погрижете се за растежа на вашият бизнес, благодарение на висококачествените услуги за ИТ и уеб сайт поддръжка, извършени от доказани професионалисти, с опит над 20 години в тази сфера. Главна цел на нашият екип е да осигури цялостни бизнес решения и уеб сайт поддръжка, изцяло подчинени на Вашите специфични нужди и цели. Прецизната грижа за всяка Ваша нужда е начина, по който ние изграждаме с Вас връзка, базираща се на доверие – тук отправна точка не са нашите знания и умения, а искрената ни заинтересованост и грижа за Вас.

НИЕ ПОДПОМАГАМЕ ВАШИЯТ УСПЕХ

Вашият онлайн бизнес получава пълна подкрепа от самото начало. Вашият фирмен уеб сайт и системи могат напълно да се облагодетелстват от доказаното ни ноу-хау в услугите на ИТ и уеб поддръжка.

Ще разчитате на пълното ни внимание и постоянна подкрепа във всеки един момент от изпълнението на Вашият проект – от консултация и планиране до финалното изпълнение. Услугата постоянна уеб сайт поддръжка включва голям брой дейности и услуги, които имат за цел да подсигурят ефективното и гладко протичане на всички бизнес дейности по всяко време, а възникналите запитвания от Ваша страна получват най-доброто обслужване.

За всички аспекти на Вашето онлайн присъствие се предлага комплексна уеб поддръжка - от уеб сайт хостинг, регистрация на домейн, SSL сертификат, решения за интегриране на системи, дигитален маркетинг, сигурност в интернет пространството, компютърни мрежи, поддръжка на уеб сайтове и всичко друго, от което е възможно да имате нужда за успешно онлайн представяне.

ВАШИЯТ УЕБ САЙТ Е ВАША СОБСТВЕНОСТ

Според някои законодателства кода на уеб страницата принадлежи на този, който я е разработил, а уеб дизайна е собственост на уеб дизайнера. А вие искате да бъдете сигурни, че притежвате собственият Ви сайт – Гоу Лайв Бг е единственият доставчик на ИТ решения във Великобритания и България, който осигурява Сертификат за собственост върху уеб сайта Ви. Можете да бъдете спокойни, че във всички изискуеми документи фигурира само Вашето име, което ви прави единствен собственик на Вашият уеб сайт!

 

 

SymantecOgone Payment ServicesMicrosoft Registered PartnerFasthostsUKWDA Registered Member
  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
 
Настройки на бисквитките