Mobile App Support Header

MOBILE APPS SUPPORT

 
Облачни и ИТ Услуги

Облачни и ИТ Услуги

Уеб Разработка

УЕБ САЙТОВЕ

Разработка на Мобилни Приложения

МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

 
 
Създаването на Вашето мобилно приложение включва множество аспекти, един от които е избора на платформа –операционна система, с която ще е съвместимо - Android или iOS, или и двете? По какъв начин ще се разпространява? Дали са спазени всички изисквания, за да бъде лицензирано? Гоу Лайв БГ осигурява професионално съдействие за всичко, което е необходимо за създаването и реализирането на избраното от Вас мобилно приложение. Имайки предвид всички Ваши изисквания, ще създадем желаното приложение, съобразено с всички изисквания за легализация.
 
Entry Point Mobile App Icon

СТАНДАРТНИ МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Спомняте ли си огромното значение, което имаше името на Вашата компания при регистрирането на домейн - знак за уникалност, дори при създване на профила Ви в социалната мрежа фейсбук? Името на мобилното Ви приложение също трябва да съотвества на името на компанията Ви. Бъдете в крак с последните тенденции – Гоу Лайв БГ ще се погрижи за създаването на Вашето стандартно мобилно приложение, като гарантира собствеността Ви върху неговото име.
Business Mobile App Icon

МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА БИЗНЕСА

Този вид мобилни приложения са подходяши за компании, които целят изграждане на постоянна и силна връзка със своите клиенти. Чрез мобилното приложение можете да предоставяте актуална информация за най-новите продукти и промоции, които предлагате. Ако имате онлайн магазин клиентите Ви ще могат да закупуват Вашите продукти чрез своя смартфон. Мобилната търговия е не само най-новата тенденция при онлайн продажбите, но е и ефективна маркетингова стратегия за изграждане на добър имидж във Вашият бранш. Логото и името на компанията Ви ще се появява всеки път, когато потребителя използва своя смартфон.
Enterprise Mobile App Icon

КОРПОРАТИВНИ МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Осъществете връзка в реално време със своите клиенти и разчитайте на по-ефективна комуникация! Разработването на такъв вид приложение осигурява достъп до база данни с инфомация за Вашият бизнес, също така подобрява услугата грижа за клиента, използвайки всички функционалности - което печели доверието и лоялността на Вашите клиенти.
  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
 
Настройки на бисквитките