Website Support Services Header

WEBSITE DEVELOPMENT

 
Облачни и ИТ Услуги

Облачни и ИТ Услуги

Уеб Разработка

УЕБ САЙТОВЕ

Разработка на Мобилни Приложения

МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

 
 
Всички дейности, свързани с Вашият бизнес трябва да протичат гладко, а ние ще се погрижим за това като осигурим цялостни уеб решения и поддръжка за Вашите домeйни, хостинг, електронна поща. Нашите услуги са създадени с основната цел да задоволят всички нужди на Вашият бизнес – и съпътстват цялостният процес на създавне, изпълнение и реализиране на проекта за фирменият уеб сайт. След финализирането на проекта можете да се възползвате от нашето професионално съдействие за уеб поддръжка, което гарантира гъвкавост, надеждност, сигурност.
 
Web Development Icon

ЦЕНТЪР ЗА УЕБ КОНСУЛТИРАНЕ

Специализираният екип за уеб разработки ще осигури възможно най-добрата услуга през целият процес, до завършването на проекта. За Вашият проект ще работи нашият опитен екип от уеб разработчици, проект-миниджъри, графични дизайнери - винаги с внимание към детайла и прецизност за постигане на възможно най-добри резултати.
Web Development Icon

ВИП УЕБ ПОДДРЪЖКА

В случай, че имате нужа от спешна уеб поддръжка в извънработно време, можете да разчитате на нас. Ние осигуряваме гореща телефонна линия за поддръжка от опитни специалисти, която работи за Вас 24/7.
E-Commerce Icon

ЕЛЕКТРОНННА ТЪРГОВИЯ

Вашият електронен магазин работи 24/7 - ние можем да гарантираме това. Като опитен професионалист в разработването на комплицирани проекти за малки, средни и големи онлайн магазини, Гоу Лайв БГ предлага комплесна услуга на високо професионално ниво.
Content Management System Icon

СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО

Опцията сами да контролирате съдържанието на уеб сайта Ви чрез тази система дава неограничени възможности за актуализиране и добавяне на информация, което допринася за един по-динамичен и атрактивен уеб сайт. Членовете на професионалният Ви екип ще могат да коригират съдържанието на уеб сайта без ограничения на местоположение и време. От началната фаза на проекта уеб сайта Ви ще има система за управление на съдържането - ние работим с четири от най-мощните платформи в световен мащаб - DotNetNuke, Magento, WordPress и OpenCart.
Internet Security Icon

ИНТЕРНЕТ СИГУРНОСТ

Запознайте се с най-високите стандарти за интернет сигурност. Можем да ви уверим, че ние създаваме уеб сайтове именно по тези висококачествени стандарти за сигурност. Използваме сигурни и надеждни сървъри, разположени във Великобритания, а всички Ваши данни са защитени от ЗЗЛД. Друг основен аспект от интернет сигурността е SSL сертификата, който гарантира безопасен пренос на данни между уеб сървъри и браузъри
Domain Names Icon

ДОМЕЙНИ

Едно от нещата, които Гоу Лайв БГ прави за ВАС, е регистрацията и поддръжката на Вашият домейн, съвмество с разработването на уеб сайта Ви. Ние имаме ангажимента да следим стриктно и да Ви уведомяваме за крайни дати за подновяване и всички необходими настройки. Регистрацията на избраният от Вас домейн е на Ваше име, което Ви гарантира свободата да разполагате с него.

Ние ще ви съдействаме да регистрирате фирмен домейн, използвайки най-новите актуални разширения, като .shop, .company и много други.

Годишна такса за домейн
.bg €30.00
.com
.net
.org
.biz
.info
.eu
€22.00
.co €48.00
*В цените не е включен ДДС.
 
Website Hosting Icon

УЕБ САЙТ ХОСТИНГ

Възползвайте се от предимството да избирате не само от предлаганите услуги за уеб разработка и поддръжка, но и надеждни хостинг решения. Ние предлагаме различни видове хостинг пакети, които осигуряват надеждна хостинг услуга, гъвкава спрямо Вашите нужди. При избор на надежден хостинг доставчик, Вие можете да бъдете спокойни, че уеб сайта Ви функционира пълноценно през цялото време. Можете да разчитате на дългогодишният ни опит и професионализъм в областта на уеб проектирането и хостинг решения за уеб сайтове и имейли.

Пакети за уеб хостинг СТАРТ СТАНДАРТ БИЗНЕС ПРЕМИУМ
Дисково пространство 100MB 250MB 500MB 2000MB
Месечен трафик 3GB 5GB 10GB 30GB
Имейл акаунти 10 20 100 Unlimited
Годишна такса €70.00 €140.00 €280.00 €700.00
         
Имейл хостинг пакети СТАРТ СТАНДАРТ БИЗНЕС ПРЕМИУМ
Имейл акаунти 5 10 20 50
Годишна такса €28.00 €42.00 €70.00 €140.00
*Посочените цени за хостинг пакети подлежат на промени без предизвестие. Всички цени са за една година и не включват ДДС.
Пакети за уеб хостинг
СТАРТ
Дисково пространство 100MB
Месечен трафик 3GB
Имейл акаунти 10
Годишна такса €70.00
СТАНДАРТ
Дисково пространство 250MB
Месечен трафик 5GB
Имейл акаунти 20
Годишна такса €140.00
БИЗНЕС
Дисково пространство 500MB
Месечен трафик 10GB
Имейл акаунти 100
Годишна такса €280.00
ПРЕМИУМ
Дисково пространство 2000MB
Месечен трафик 30GB
Имейл акаунти Unlimited
Годишна такса €700.00
 
Имейл хостинг пакети
СТАРТ
Имейл акаунти 5
Годишна такса €28.00
СТАНДАРТ
Имейл акаунти 10
Годишна такса €42.00
БИЗНЕС
Имейл акаунти 20
Годишна такса €70.00
ПРЕМИУМ
Имейл акаунти 50
Годишна такса €140.00
*Посочените цени за хостинг пакети подлежат на промени без предизвестие. Всички цени са за една година и не включват ДДС.
 
  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
 
Настройки на бисквитките